KAJ JE DOBRO VEDETI O NAROČILIH

(Kako začeti, o dostavi, izdelavi, podpori, ugodnostih ...)

Naročilo vedno oddamo prek naročilnice. Naročilnico v celoti izpolnite s točnimi in resničnimi podatki. V kolikor se namreč plačnik računa ne ujema z naročnikom lahko naročilo zavrnemo oziroma pošljemo zahtevek za dopolnilo podatkov. Po prejemu naročila ali povpraševanja vas bomo v kratkem kontaktirali, posredovali informacije o času izdelave in poslali predračun za naročene storitve.

NAROČILA

UGODNOSTI

  • BREZPLAČNA DOSTAVA IN PAKIRANJE

Ob naročilih nad 45 € so stroški pakiranja in pošiljanja brezplačni!

  • DRUGE UGODNOSTI ZA NAROČNIKE

Pri naročilu 5 ali več pesmi s posnetki se prizna popust v višini 5%. Ob naročilu zapisov brez posnetkov dodatni popust ne velja razen v primeru posebne akcijske oziroma praznične ponudbe.

  • POSTANI ZVESTI NAROČNIK IN SI ZAVEDNO PRISLUŽI NAJMANJ 10 % POPUST

Postanite zvesti naročnik in za vedno prihranite ob vsakem naročilu 10% od vrednosti nakupa. Zvesti naročniki prejmejo tudi polno podporo! Kako lahko postanete zvesti naročnik in kaj vse to prinaša si preberite v opisu pod ZVESTI NAROČNIK.

Zvesti naročnik lahko postane naročnik, ki je najmanj 4x naročal naše storitve, je skupna vrednost naročil znašala najmanj 150 €, spoštuje pogoje poslovanja, je zadovoljen z našimi storitvami, je podal mnenje in je vpisan s profilom v knjigo harmonikarjev. Zvesti naročnik ima na voljo tudi polno podporo. Kaj omogoča polna podpora si preberite pod točko POLNA PODPORA.

ZVESTI NAROČNIK

ČAS IZDELAVE

Čas izdelave tablatur je odvisen od števila trenutnih naročil, izbora pesmi in števila pesmi. Ob večjem naročilu se tablature lahko po dogovoru odpošljejo na večkrat. V kolikor so izbrane pesmi iz seznama ali našega osebnega arhiva kjer se nahaja več kot 1000 pesmi so naročila v povprečju obdelana in odposlana v 2 do 5 delovnih dneh. Izven seznama in arhiva pa v času od 7 do 14 dni. Vsako naročilo je obravnavano posebej zato naročnika obvestimo ob prvem kontaktu o času izdelave. Več si preberite v pogojih poslovanja.

Naročilo lahko odda vsaka polnoletna oseba, ki potrebuje tablature v namen učenja za lastno uporabo, za svojega otroka in tudi v namen obdarovanja tretje osebe. Naročilo ne sme oddati mladoletna oseba brez spremstva starša ali zakonitega zastopnika, ki zanj odgovarja in nenazadnje lahko kot odrasla oseba sprejema pogoje poslovanja. Zagotavljamo profesionalno storitev in strokovno pomoč po zelo ugodnih cenah, zato si v podjetju prizadevamo za pošteno in korektno sodelovanje v obojestransko zadovoljstvo.

KDO LAHKO NAROČA

PAKETI

Paketno naročilo se sprejema vsako naročilo, ki ob enkratnem naročilu zajema najmanj 5 pesmi. Paketne ponudbe, ki prinašajo posebno ceno občasno ponudimo tudi z naše strani. Paket lahko zajema izbor ljudskih pesmi, pesmi določenega avtorja ali izvajalca ali povsem mešano kombinacijo pesmi. Ob lastni izbiri se prizna 5% popust, ob izbiri našega ponujenega paketa pa skladno s ponudbo.

Tablature na naslov naročnika odpošljemo po pošti Slovenije. Z naše strani boste ob prvem kontaktu prejeli obvestilo o tem, kdaj bomo predvidoma odposlali naročene tablature. Naročila tablatur z odkupnino v podjetju ne omogočamo.

DOSTAVA

PREJEM POSNETKOV

Posnetke za naročene pesmi lahko prejemate na dva načina. Ali izberete opcijo prek elektronske pošte ali na CD nosilcu zvoka skupaj po navadni pošti s tablaturami Symphony na dom. Za vas primernejši način lahko izberete že v naročilnici, morebitno spremembo pa lahko tudi sporočite vendar pravočasno prek podpore.

OSNOVNA PODPORA

Vsak naročnik tablatur Symphony ob naročilu prejme 100% osnovno podporo s katero omogočamo, da so vse morebitne nejasnosti s povezanim naročilom odpravljene. Tudi morebitne napake, ki se lahko zgodijo v zapisu rešujemo v podpori tako, da pripravimo popravek ter ga naročniku posredujemo v najkrajšem možnem času prek elektronskega naslova, ki ga je navedel ob naročilu. Osnovna podpora zajema tudi osnovne vadbene in glasbene napotke vendar v domeni in kontekstu posameznega naročila.

PODPORA NAROČNIKOM

POLNA PODPORA

Polno podporo prejmejo le zvesti naročniki, ki jim poleg osnovne podpore omogoča široko pomoč pri igranju diatonične harmonike. S tem omogočamo boljše razumevanje glasbenih smernic s podrobnejšimi nasveti, napotki in obrazložitvami, ki naročniku pomagajo tudi širiti glasbene nazore. Zvesti naročnik mora le vprašati kaj ga zanima oziroma le izraziti željo po pomoči prek zahtevka za podporo ali z odgovorom na naše sporočilo.

KODIRANJE

Vse tablature, ki jih izdamo so kodirane po univerzalnem sistemu, ki ne omogoča niti enega samega duplikata. Enak duplikat enostavno ni mogoč. Gre za edinstven način kodiranja vsakega lista posebej za vsako naročeno pesem in ni pomembno koliko je naročenih enakih pesmi. Na ta način lahko vedno odkrijemo kršitelja pogojev ter tudi ustrezno ukrepamo, si pa tega res ne želimo saj si iskreno prizadevamo za obojestransko zadovoljstvo. Posnetke naročenih pesmi zgolj zvočno označimo z imenom in priimkom naročnika ter imenom našega podjetja.

GRAF ZADOVOLJSTVA NA PODLAGI MNENJ

  • ZADOVOLJSTVO UPORABNIKOV 98% 98%
  • ČAS IZDELAVE IN DOSTAVA 82% 82%
  • S PODPORO JE ZADOVOLJNIH UPORABNIKOV 95% 95%
  • ZADOVOLJSTVO Z IZGLEDOM IN KVALITETO TABLATUR 99% 99%
  • OCENJENO S PETIMI ZVEZDICAMI 96% 96%
  • KOLIKO UPORABNIKOV JE PODALO SVOJE MNENJE 15% 15%

Graf je podan po mnenjih uporabnikov v času do 30. junija 2017. V kolikor želite podati svoje mnenje lahko to storite na dva načina. Mnenje lahko podate prek obrazca za mnenja ali podate mnenje med potekom opravljanja storitve oziroma po preteku opravljene storitve. Upoštevamo tudi opozorila, ki nam jih navedete v sporočilih. Ena izmed takšnih so naprimer za čas izdelave in dostavo s katerima niste najbolj zadovoljni in nas na to večkrat opozorite. Potrudili se bomo vsekakor to izboljšati. Mnenje lahko podate tudi večkrat. Hvaležni smo za vsako mnenje, ki ga dobimo saj je vsaka kritika bodisi pozitivna ali negativna pot do boljše storitve. Vsakomur odgovorimo in včasih koga tudi nagradimo. Hvala za vsa vaša mnenja!

KAKO ZAČETI ENOSTAVNO IN HITRO

(Kratka priporočila za pričetek učenja s tablaturami za harmoniko Symphony)

BREZPLAČEN PREIZKUS

V kolikor še nikoli niste uporabljali tablatur Symphony najprej priporočamo, da izkoristite brezplačen preizkus. Hkrati lahko ob brezplačnem preizkusu preizkusite tudi podporo, ki vam bo ob naročilih vedno na voljo. Seveda, v kolikor ste popolni začetnik pri igranju je pesem, ki je brezplačno na voljo neprimerna. V tem primeru se je bolje ravnati po priporočilih, ki so navedene pod opcijo ZA ZAČETNIKE spodaj.

ZA ZAČETNIKE

V kolikor ste popolni začetnik v igranju diatonične harmonike priporočamo, da nas o tem v prvi vrsti obvestite. Izbirajte osnovne začetne skladbice s katerimi boste lahko hitro spoznavali prednosti tablatur Symphony ter znake, ki vas vodijo skozi želeno pesem. Na tem mestu so torej bolj priporočljive lažje ljudske in druge pesmi, ki bodo zagotovo primernejše za vas. Naj še omenimo, da so pesmi vedno zapisane v glasbenih smernicah in s pravilnimi prstnimi redi, hkrati pa vam je tudi ob najmanjši težavi vedno na razpolago brezplačna pomoč. Tudi usmerili vas bomo pri vaji ter vam po želji omogočili nekaj individualnih ur v šoli harmonike SMART UP pod osebnim mentorstvom Martina Težaka. Lokacije kjer lahko obiščete ure: Grosuplje, Novo mesto, Metlika in Črnomelj.

S PREDZNANJEM

V kolikor imate določeno predznanje vam ob pričetku učenja s tablaturami za harmoniko Symphony priporočamo pesmi srednje težavnosti legendarnih glasbenikov in ansamblov kot so Lojze Slak, Slavko Avsenik, Franc Mihelič, Fantje z vseh vetrov itd., ali mlajših uveljavljenih ansamblov kot so Gadi, Modrijani, Mladi Dolenjci, Dolenjski zvoki, Prva liga in tako naprej. Pri izbiri pesmi se na začetku odločajte za bolj melodične pesmi, več izbranih pa priporočamo v ritmu valčka. Na tem mestu je morda tudi dobro preveriti kako vas je v preteklosti morebiti učitelj ali mentor naučil določeno pesem oziroma ste se je naučili sami tako, da preprosto naročite tudi nekaj pesmi, ki jih že igrate.

TEKMOVALCI IN KONCERTNI NASTOPI

Vsem izkušenim harmonikarjem, ki se udejstvujejo tekmovanj ali koncertnih nastopov kjer želijo predstaviti resna in zahtevna dela omogočamo izdelavo posebno prirejenih del in povsem avtorska dela po dogovoru. Čas izdelave posebnega aranžmaja oziroma celovitega avtorskega dela je lahko tudi nekaj mesecev zato je potrebno poskrbeti za pravočasen dogovor, ki vam nato omogoča tudi dovolj časa za dobro pripravo pred izvedbo.

POSEBNA PONUDBA TEČAJA IN LICENČNIH TABLATUR

Da je biti učitelj ali mentor v prvi vrsti odgovornost saj je v veliki meri od njega odvisno ali bo učenec/ka z njegovim znanjem pravilno napredoval, se mora tega zavedati in to biti ena izmed njegovih pomembnejših prioritet. V kolikor ste učitelj oziroma mentor in si želite učencu/ki pomagati po najboljših močeh vam nudimo podporo in pomoč na tej poti. Omogočamo vam individualen tečaj in nato uporabo licenčnih tablatur ter posnetkov, ki jih boste lahko uporabljali pri učenju svojih učencev. Hkrati vam bomo opora kadarkoli boste potrebovali pomoč zase ali za svojega učenca. Bodite odgovornejši od večine Slovenskih “učiteljev”, ki na veliko izkoriščajo nevednost ljudi in jim je to zgolj dodaten zaslužek, ki ga s pridom izkoriščajo. Ravno zaradi škode, ki jo povzročajo nevednim začetnikom in jim v nekaj letih odvzamejo skoraj vse možnosti do neprimerno boljšega igranja, smo uvedli to opcijo za vse tiste odgovorne učitelje in mentorje, ki potrebujejo pomoč in si želijo zagotoviti tem boljšo pot svojim učencem.